8 Şubat 2014 Cumartesi

İdefix'te Son Gelişme

Bugün İdefix'te en çok satılan kitaplar listesine bakarken bir şey dikkatimi çekti. Orhan Pamuk'un Nobel ödüllü Masumiyet Müzesi adlı kitabı şu an yazarın imzasıyla beraber satışta. Yazar İdefix üyeleri için imzalamış. Gerçekten İdefix'i takdir ettim. Tüm kitap satış sitelerine nazaran bu site gerçekten bir kez daha beni kendisine çekmeyi başardı.
Eğer siz de benim gibi cezbolduysanız kaçırmayın. Çünkü kitap stoklarla sınırlı.



İdefix'te şöyle bahsediliyor kitaptan :



"Hayatımın en mutlu ânıymış, bilmiyordum."

Nobel ödüllü büyük yazarımız Orhan Pamuk'un harikulade aşk romanı bu sözlerle başlıyor...

1975'te bir bahar günü başlayıp günümüze kadar gelen, İstanbullu zengin çocuğu Kemal ile uzak ve yoksul akrabası Füsun'un hikâyesi: Hızı, hareketi, olaylarının ve kahramanlarının zenginliği, mizah duygusu ve insan ruhunun derinliklerindeki fırtınaları hissettirme gücüyle, Masumiyet Müzesi, elinizden bırakamayacağınız ve yeniden okuyacağınız kitaplardan biri olacak.

Masumiyet Müzesi'ni okurken yalnız aşk hakkında değil, evlilik, arkadaşlık, cinsellik, tutku, aile ve mutluluk hakkındaki bütün düşüncelerinizin derinden etkilendiğini ve kitabın rengârenk dünyasından hiç ayrılmak istemediğinizi göreceksiniz.

Romanı yazdıktan dört yıl sonra, 2012'de, Pamuk romanıyla aynı adlı müzeyi Çukurcuma'da açtı. Şimdiye dek on binlerce ziyaretçinin gezdiği müze için ünlü sanat tarihçisi Simon Schama, Financial Times gazetesine yazdığı yazıda, "Dünyadaki en güçlü, en güzel, en insanî ve en etkileyici çağdaş sanat eseri," diye yazdı. "Aynı zamanda hem şiir hem karamizah gibi; hem zarif ve şefkatle dolu, hem de kutu kutu, vitrin vitrin, estetik olarak muhteşem."
(Tanıtım Bülteninden)

Eğer siz de benim gibi kitap kurduysanız kaçırmayın derim. 
Link:
 http://www.idefix.com/kitap/masumiyet-muzesi-orhan-pamuktan-imzali-orhan-pamuk/tanim.asp?sid=BPFFKGAL5M0M0S2F3GKD

Şimdiden iyi okumalar :)

1 yorum:

Ahh Aninıe Hall ve woody Allien :))
www.pisimel.com